budapest windsurf

Kiváló minőségű Szörf, sí, sup, snowboard, turisztikai termékek készletről wind-surf surf sí snowboard sup szörf turisztika olcsó árucikkek olcsó szörf windsurf surf sí sup túrisztika kölcsönzés javítás új használt termékek szaktanácsadása budapesten készletről azonnal

Rólunk

Még a múlt században történt:
1982 lehetett, egy csendes júliusi késő délután, ültem a Balaton déli partján lévő stégemen, és pecáztam. Vártam a nagy fogást... És milyen az élet?? A nagy fogás nem hal formájában érkezett... Idilli volt a helyzet, csillogott a víz, lágy szellő fújdogált, a horizonton lassan feltűnt az aranyhíd, amikor is ezt a mesés pillanatot ,egy VISZKÁS(?) jó ember akaratlanul is összezúzta. Végtelenül felbosszantott, Ide-oda csúszkált elöttem a vizen látszólag céltalanul, mintha a helyét keresné!
Szokásomhoz híven - jó állat módon - azonnal leiskoláztam: kifejtvén nézeteimet a horgászatról, a helyzetemről, a nyugalmam megzavarásáról. Szó szót követett, aminek a végén fogadtunk:
" Előbb állok fel a deszkájára, mint hogy Ő halat fog a cuccommal" ( ugye a fogadás eredménye sejthető? :) ) Valahogy így kezdődött, a pecázást azonnal abbahagytam., lett helyette új "halatlan-halhatatlan" máig tartó szenvedélyem: a SZÖRF

2 diplomával a zsebemben- mely akkoriban szart se ért ( most sem… ) - úgy döntöttem, hogy kitalálok magamnak egy új szakmát, én leszek a " SZÖRF JAVÍTÓ KISIPAROS". Mondanom se kell, ettől lett ám kerek a szeme a 2 kerületi Tanács (mai nevén Önkormányzat) Iparosztály vezetőjének (elvtársának)! De mivel menthetetlen esetnek minősített - két diploma ide vagy oda - végül kiállította az "OKIRATOT", s lettem: Szörf Javító Kisiparos (akkoriban: osztályidegen, kizsákmányoló, kapitalista.)

Az adminisztratív akadályok elhárulta után nem tétlenkedtem, megnyitottam az ország első sportszer- szörf javító műhelyét, benne pedig sufni jellegű boltját, ahol a kor lehetőségeihez képest volt minden: a saját tervezésű és gyártású termékek mellett, mivel olajozottan működött a szocialista áru csere és virágzott a csempészet is, import cuccokat is árultam.

Ment a szekér, szép idők voltak. A Szörf sport is egyre több embert vonzott. A Vitorlás Szövetség kebelén belül létrehoztuk a Magyar Szörf Szövetséget, melynek természetesen alapító tagja voltam. Rengeteg versenyt szerveztem, sokáig versenyeztem is.
Volt dolog, a nap 24 órájában. Mivel a sportág nagy szenzáció volt, az akkori celebek is nagy érdeklődést tanúsítottak irányunkban. Aztán sok munkával és kitartással - már a rendszer/ vagy módszer? váltás után létrehoztam egy Kft-t, amelynek tevékenységi körét, már import és nagykereskedelmi tevékenységgel is bővítettem. A téli sportok egyre növekvő népszerűségét látva a kínálatot teljes téliés snowboard készlettel is bővítettem.

A 90'es évek közepére országos vevőköröm lett. Kinőttük a kis boltot.
Akkoriban MERTEM NAGYOT ÁLMODNI ( tudom mostmár ez rosszul hangzik, és már nem is álmodok se nagyot, se kicsit.. ) és elkezdtem keresni egy a saját, és ügyfeleim igényeit minden téren kielégítő üzlethelyiséget. Így találtam rá arra a helyre ahol a Boltunk ez év Augusztus 01.-ig működött .( Már uj helyünkön vagyunk, 1027 Butapest, Medve u 15 , /Vitéz u sarok ) Persze rengeteg pénzzel, munkával sok buktatóval, kűzdelemmel járó út volt, hogy egy szemétdombból kialakítsam ezt az ízlésemnek megfelelő miliőt. KB 15 évig vártuk a BP. II. ker., Frankel Leó u. 21/23, duna felőli bejáratánál lévő üzletemben régi és új vásárlóinkat, teljeskörű sí/ snowboard szörf választékkal ,javitással, kölcsönzéssel , és minden egyéb ruházati és kiegészítő termékkel.


Kiváló nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően, a magas színvonalú termékeket, közvetlenül a gyártótól importálva igen kedvező áron tudjuk kínáljuk vevőinknek.

Köszönjük érdeklődését!
Szeretettel és személyre szabott KISZOLGÁLÁSSAL VÁROK MINDENKIT UJ ÜZLETÜNKBEN VÁLTOZATLAN SZINVONALON

NYITVA TARTÁS TELEFON VÁLTOZATLAN !!!!!!


  • Tengerszem sport, Budapest, Dohány u.
  • Vadon sport, Pécs
  • Spin out bt., Budapest, BAH csomópont
  • Keszol bt., Debrecen
  • Montana sport, Budapest
  • Aqua sport, Miskolc
  • Suli si, Budapest, Komjádi uszoda
  • Zentai sport, Budapest
  • Vital Sport, Székesfehérvár
  • Freeriders, Budapest